Winnaar ViB Pitch Award 21 juni 2018

//Winnaar ViB Pitch Award 21 juni 2018

Winnaar ViB Pitch Award 21 juni 2018

De winnaar is bekend! Lees hier het stuk uit de Uitkijkpost, door Erika Dekker – De Groot:

“De 16 deelnemers hadden drie pitches voorbereid, waarin ze lieten zien hoe zakelijk en creatief ze zijn. Er werd in drie rondes gepitcht. Elke pitch duurde maximaal één minuut. In de eerste ronde introduceerden alle pitchers hun bedrijf. Dit ging van eetbare bloemen naar letselschade, van fitness naar ego-fluisteren en van uitvaartbegeleiding naar training en coaching. Na juryoverleg volgde de halve finale, waarin de 8 overgebleven deelnemers een persoonlijke pitch hielden. De 3 finalisten, aangevuld met een publieksfinalist, deden een free style pitch, die niet over hun bedrijf mocht gaan.

De jury bestond uit Anja van der Horst, directeur Servicecentrum/Bedrijfsvoering bij gemeente Alkmaar, Lonneke Deutekom, directeur-eigenaar van Pand Raak in Schagen en organisatiebureau She knows How en Vincent Smit, eigenaar van Promote Your Network BV. De jury lette onder andere op uitstraling en enthousiasme, een duidelijk verhaal en creatieve aanpak.

Uiteindelijk was de sterkste free style pitch van Ellen Copini van Boddaert Advocaten. Zij nam jury en aanwezigen mee met het verhaal over haar sleutelbos. Zij won de eerste Vrouw in Bedrijf Pitch Award en daarmee een prachtig beeld, gemaakt door Tonia Rijpkema.”

By | 2018-06-26T14:19:18+00:00 juni 26th, 2018|wall of fame|0 Comments

About the Author:

Vrouw in Bedrijf Alkmaar is een zakelijk netwerk voor vrouwelijke ondernemers en managers in Alkmaar en omstreken. Dit netwerk wordt door leden vormgegeven om nieuwe kansen en uitdagingen te creëren op zakelijk en persoonlijk vlak.

Leave A Comment