Samantha Kool 2018-04-05T13:02:30+00:00
Samantha KoolDermaPuur
Samantha heeft de vierjarige HBO-opleiding huidtherapie met succes gevolgd bij de Haagse Hogeschool. Ze is lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten(NVH), is BIG-geregistreerd en staat in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Ze heeft ook gewerkt als allround schoonheidsspecialist en pedicure.

Tijdens diverse stages en werkzaamheden in zowel binnenland als buitenland heeft zij ervaring opgedaan en zich gespecialiseerd in acnetherapie, littekentherapie, oedeemtherapie, pigmentbehandeling en laserontharing. Zij heeft met verschillende dermatologen, huisartsen en cosmetische artsen samengewerkt.

Verder volgt Samantha regelmatig cursussen en trainingen waaronder bij U-consultancy voor de post HBO masterclass, om haar kennis en vaardigheden op peil te houden.
Sinds augustus 2015 heeft Samantha DermaPuur opgericht met het doel om de mensen met een huid- of haarprobleem te helpen. Ze heeft passie voor haar beroep en is hartelijk voor haar cliënten/patiënten. Zij werkt nauw samen met de huisartsen en dermatologen.

  • DermaPuur

  • Muiderwaard 236B
    1824XV Alkmaar
    (gebouw Wijkcentrum Wijkwaard)

  • 072 572 10 51

website