Co-Working

Persoonlijk aanwezig zijn online

Veel ViB-leden hebben de BedrijfsScan gedaan op de Co-Working van 27 februari. Wat daar o.a. als gewenste vaardigheid uit naar voren is gekomen, zijn de verschillende aspecten van presentatie.

Nu beleven we een tijd van verandering. Online aanwezigheid is nog belangrijker geworden. Hoe presenteer je jezelf en je bedrijf op een persoonlijke manier, terwijl jij niet in persoon aanwezig bent?

Presenteer je bedrijf, jezelf of je nieuwste product in een kort filmpjevan 1 à 2 minuten.

Nieuw ViB-lid Bianca Koopman van Zesde Zintuig Zakenvrouw weet alles van pitchen en presenteren. Dat combineert ze op een bijzondere manier met vaardigheden die ieder mens onbewust in zich heeft en die je bewust kunt inzetten.

Eva Cochius, enthousiast amateurfotograaf en -filmer, hanteert de camera en maakt van elk aanwezig ViB-lid een filmpje van 1 à 2 minuten.

Ieder die zich heeft aangemeld ontvangt in de mail een hand-out  “hoe een pitch in elkaar zetten en presenteren” en een voorbereidingsopdracht. Neem daar van tevoren wel even de tijd voor.

Na afloop weet je meer over pitchen en presenteren. Je gaat naar huis met een kant-en-klaar filmpje. Dat kun je aan je website hangen, op Facebook, LinkedIn of YouTube zetten.

Doel ViB Co-Working

Het doel van ViB Co-Working is dat ViB-leden inzichten en gratis advies krijgen voor uitdagingen, problemen en ideeën uit haar eigen bedrijf. Terwijl jij op jouw beurt andere ViB-leden helpt met jouw ervaring en professionele kennis en kunde.

Meedoen?

Wil je de ViB Co-Working bijeenkomst meemaken, dan kun je je opgeven t/m 14 juni 2020. Exclusief voor ViB-leden.

Bijzonderheden

  • In verband met de Corona-maatregelen hebben we ruimte nodig. De lange zomeravonden maken het mogelijk om dit evenement buiten te laten plaatsvinden. Bij slecht weer is ook binnen voldoende ruimte. Sponsor: KLAVER KAAS van Boer John en Boerin Anita
  • Neem tijd voor de voorbereiding op basis van de hand-out.
  • Trek iets aan waarin je gefilmd wilt worden.
    Neem iets warms mee voor als het fris wordt ‘s avonds.

ViB Co-Working Commissie
Eva, Fiorella en Hil

Dit event is exclusief voor ViB-leden.
Wil je er bij zijn, word dan lid van ViB!