Co-working: Acquisitie, hoe pak je het aan?

De Alkenhorst
De Schelfhoutlaan 4, 1816 LG Alkmaar

  • 19:00-21:30

  • dinsdag 17 april 2018

Doel van deze avond:

Met elkaar onderzoeken wat voor jou en de ander de beste manier zou kunnen zijn van acquireren. Het in de markt zetten van je product/dienst en het binnenhalen van opdrachten is voor iedereen binnen ViB Alkmaar een uitdaging.

Er zijn vragen bij de Co-Working commissie binnengekomen over verschillende methoden van acquisitie. Voor wie is welke methode de juiste? Kunnen we binnen ViB van elkaars kwaliteiten gebruik maken om nieuwe opdrachten binnen te halen?

Bijvoorbeeld bloggen kan een manier zijn maar past dat bij je? Schrijf je zelf je blog of vraag je een ander het voor je te doen? Maar ook hoe kunnen we meer nieuwe ViB leden bereiken zodat er nog meer kwaliteit binnen het ViB beschikbaar komt. Door Co-Working naar het beste resultaat. Meld je aan en denk mee!

Om tot een zo vruchtbaar mogelijke avond te komen vragen wij jullie om aan het begin van de avond aan te geven op welke manier jij acquireert. Ben je daar tevreden over of zoek je naar iets anders maar weet je niet hoe?

Deze avond wordt begeleid door ViB-lid Sara Bletz van Sara Bletz Culturele Projecten met ondersteuning van observator ViB-lid Hil Buitenwerf van Hil’s coaching.

Doel Co-Working

Het doel van Co-Working is dat ViB-leden inzichten en gratis advies krijgen voor uitdagingen, problemen en ideeën uit haar eigen bedrijf. Terwijl jij op jouw beurt andere ViB-leden helpt met jouw ervaring en professionele kennis en kunde.

Meedoen?

Wil je de Co-Working bijeenkomst meemaken, dan kun je je opgeven t/m 16 april 2018.