ViB Co-working

  • 20:00 – 22:00

  • woensdag 27 februari 2019

  • De Alkenhorst
    Schelfhoutlaan 4
    Alkmaar

Inbrengers zijn de ViB-leden Anna Koster en Ernestine de Bruijn. Zij hebben een vraag over funnel marketing. Zij willen graag een advies over de stappen die je hiervoor moet ondernemen.

Een funnel is een systeem voor het verzamelen van leads en klanten. Via een funnel kan alles geautomatiseerd worden voordat de leads klanten worden. Je moet een paar dingen doen, maar het verkoopt zichzelf.

We hebben binnen ons netwerk gezocht en Fiorella Martijnse bereid gevonden hier iets vanuit haar eigen ervaring over te vertellen. Fiorella is momenteel bezig om haar bedrijf “Het Curioseum” op te zetten. Hiertoe heeft Fiorella zich o.a. verdiept in de funnel marketing.

Na een inleiding over funnel marketing door Fiorella is het de bedoeling dat we onderling bespreken of funnel marketing een geschikte tool is voor ons eigen bedrijf.

Vervolgens is er de mogelijkheid om te kijken of er onderneemsters zijn die met elkaar een funnel marketing willen opzetten voor hun eigen bedrijf.

Wat ook een mogelijkheid is dat we vragen formuleren en kijken of we in de toekomst een expert van buitenaf kunnen vragen ons er meer over te vertellen.

Exclusief voor ViB-leden.