ZomerZotheid in de grachten van Alkmaar

  • 17:00 – 21:00

  • donderdag 15 juli 2021

  • Opstapplek dichtbij het Waagplein, voor de brug aan de Mient te Alkmaar

    Diner bij Klunder/De Vest.

Rondvaart door de grachten van Alkmaar

Met de zomer in onze bol stappen we aan boord van een open rondvaartboot die ons door de grachten van Alkmaar vaart. Vanaf het water leren wij de historische stad kennen. De kapitein vertelt ons de geschiedenisfeiten én wanneer wij moeten bukken om onder de vele lage bruggen door te kunnen varen.

Cultuur snuiven, buiten zijn en samen van de zotheid genieten, is wat we willen!

Na het varen, lopen wij van het Waagplein naar de Grote Markt voor een zomers diner op het terras van restaurant Klunder naast schouwburg De Vest.

Dit programma kan alleen doorgaan als er een grote opkomst is. Maak je agenda vrij voor dit event, laat je zien en horen en hou ViB levend.

De voorspelling is dat juli een warme, droge maand wordt. Mocht het slecht weer zijn, dan zorgen we voor een alternatief.

Lees hier de complete uitnodiging terug.

Wil je iemand laten kennismaken met onze actieve, gezellige en inspirerende netwerkclub? Zij is van harte welkom. Deelname gasten € 35,00 p.p. (vooraf per Tikkie te betalen en bij een lidmaatschap wordt dit bedrag verrekend)

Ben je geen lid van ViB Alkmaar, vermeld dan de volgende gegevens bij je aanmelding: naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en e-mailadres.

Bekijk de privacy policy voor de verwerking van je gegevens.