Co-Working

  • 19:30 – 22:15

  • donderdag 24 februari 2022

  • De Alkenhorst
    Schelfhoutlaan 4
    Alkmaar

Nieuwe klanten vinden en oude klanten terughalen

De afgelopen weken heeft de Co-Working Commissie, Eva, Fiorella en Ellen, met jullie allemaal boeiende gesprekken gehad. Prachtig dat jullie bereid waren dit met ons te delen. We zijn onder de indruk van de leuke, boeiende, ondernemende en heel diverse ondernemers in ons netwerk. Met wat jullie ons hebben verteld, gaan we avonden organiseren over wat leeft in deze tijd bij de leden van ViB.

Datgene waar de meesten van ons tegen aan gelopen zijn is omzetverlies door de vele beperkingen die corona heeft veroorzaakt, soms tot aan maandenlange verplichte sluitingen toe. Het was heftig.

Dus er is werk aan de winkel: Hoe krijgen we onze klanten terug? Hoe vinden we nieuwe klanten? En hoe krijgen we de omzet weer op peil?

Nanda Nobach, de inspirerende boekhouder, heeft haar bedrijf vanuit een bijzondere inspiratie laten groeien, en zal haar licht laten schijnen over haar speciale aanpak.

Van jullie, de deelnemers, verwachten we ook wat. In de gesprekken die we met jullie hadden, had iedereen wel een paar ‘Tops’ het afgelopen jaar (ga desnoods verder terug dan 1 jaar). Bedenk daar ook nog een ‘Tip’ voor je mede ondernemers bij. Deel straks je Top-Tip-Top met de anderen.
Hiermee gaan we met elkaar in gesprek. We gaan ‘co-worken’.

Bijzonderheden:

  • Bereid je Top-Tip-Top voor.
  • Neem schrijfpapier en een pen mee om waardevolle tips van anderen te noteren.

ViB Co-Working Commissie
Eva Cochius, Fiorella Martijnse en Ellen Liefting

Dit evenement wordt volgens de RIVM-richtlijnen georganiseerd.

Dit event is exclusief voor ViB-leden.
Wil je er bij zijn, word dan lid van ViB!