ViB: VROUW IN BEELD | Margriet Prins

Welkom bij deze nieuwe rubriek waarbij we elke keer een andere ViB-vrouw in beeld brengen.
Maak vandaag kennis met Margriet Prins uit Velsen-Zuid en haar bedrijf Margriet Prins grafische vormgeving.
Margriet is sinds 1995 zelfstandig ondernemer. Ze vertelt dat ze van haar hobby haar vak heeft kunnen maken na een aantal jaren werken in loondienst. Het was de onafhankelijkheid die haar trok in het ondernemen.
Nu helpt ze vanuit haar eigen onderneming andere ondernemers met het ontwerpen en vormgeven van logo’s, flyers en brochures en met het maken van illustraties. Op Instagram onder de noemer ‘Huiskaartje’ kun je nog een ander een deel van Margriets prachtige werk vinden: ‘Huiskaartje, hét persoonlijke geboortekaartje of verhuiskaartje op basis van jouw huis!’
In haar vrije tijd doet Margriet vrijwilligerswerk voor de Historische Kring in Velsen.
Het leukste aan ondernemen vindt ze de samenwerking met anderen. Als minpunt van ondernemen noemt Margriet, de financiële administratie. Een erg herkenbare factor voor heel veel ondernemers, niet waar?
Sinds 2019 is Margriet lid van ViB Alkmaar. Via een ander lid (en de oprichtster van ViB) kwam Margriet bij dit vrouwelijke ondernemersnetwerk terecht. Het lidmaatschap van Vrouw In Bedrijf Alkmaar levert haar interessante gesprekken met collega-ondernemers op en inspiratie voor haar eigen onderneming en manier van ondernemen.
Meer lezen over Margriet en haar bedrijf?